600 g brambor,250 g hrubé mouky,80 g cukru,sůl,60 g hery,300 g jablek,80 g ořechů,30 g rozinek,skořice,citronová šťáva,cukr na posypání
Brambory vaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a prolisujeme. Smícháme s moukou, cukrem a špetkou soli, promícháme a polovinu směsi nasypeme na vymazaný vyšší plech.Omytá jablka zbavíme jádřinců a i se slupkou nastrouháme nahrubo. Ořechy nasekáme nahrubo, rozinky spaříme. Na vrstvu bramborové směsi, nasypeme strouhaná jablka, pokapeme citronem, dáme rozinky, ořechy a skořici; poslední vrstvou je druhá polovina bramborové směsi. Pocukrujeme a pokapeme rozehřátým tukem. Pečeme ve vyhřáté troubě. Jsou-li jablka hodně kyselá, cukrujeme každou vrstvu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. července 2011
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat