Čisté kuře podélně
rozpůlíme, a uvaříme (dusíme) v 6
dl koňaku. Až bude kuře poloměkké. Potom jednu půlku
kuřete naplníme husími játry a posypeme tlučeným hřebíčkem. Druhou půlku
naplníme nakrájenými žampióny a posypeme špetkou chilli koření. Obě půlky dáme
do pekáčku, podlijeme zbylým koňakem a dopečeme v předehřáté troubě doměkka.
Jako příloha jsou vhodné hranolky opečené nasucho.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
20. května 2012
Koňakové kuře
kuře, 8 dl
koňaku, celá husí játra, 120g sterilovaných žampiónů, špetka chilli, tlučený
hřebíček
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat