300 g suché fazole, bobkový list, tymián, ocet, sůl, 30 g sádla, 40 g hladké mouky, 0,25 l zakysané smetany, lžíce sádla, cibule, 100 g uzené klobásy
Fazole namočíme den předem do studené vody. V téže vodě ji na druhy den uvaříme spolu s bobkovým listem a tymiánem. Když je fazole téměř měkká, přidáme ocet, sůl a jíšku z hladké mouky a masti. Povaříme a přidáme zakysanou smetanu. Na lžíce sádla zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené klobásy a osmažíme. Opražené klobásy s cibulí přidáváme do fazolí, ktera ma byt husta.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat