400 g čočky, 100 g uzené klobásy, tymián, bobkový list, 30 g hladké mouky, 2,5 dl zakysané smetany, sůl, citrónovou šťávu
Přebratú a omytu čočku uvaříme spolu s uzenou klobásou, tymiánem a bobkovým listem do měkká. Potom zahustíme moukou a povaříme. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, podle chuti osolíme a ochutíme citronovou šťávou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat