150 g čočky, 0,5 cibule, 50 g mouky, 50 g petržele, 4 zrnka celého černého pepře, kostku masoxu, 100 ml bílého vína, 80 g klobásy, sol
Probranou umytou čočku namočíme do vody na 2 hodiny. Pak propláchneme a scezené nasypeme do hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Přidáme očištěnou a nadrobno nakrájenou cibuli, očištěnou a na kostičky nakrájenou zeleninu, polévku trochu osolíme, opepříme celým pepřem a uvaříme téměř doměkka. Masox rozmíchat v 100 ml horké vody, vlijeme do polévky, přidáme víno, nakrájenou klobásu, promícháme a uvaříme doměkka.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat