300 g bílých fazolí., sůl., 2 bobkové listy., cibule., 3 zelené papriky., 2 rajčata., 2 lžíce rajčatového protlaku., pepř., cukr., 200 g uzené klobásy., olej
Předem namočené fazole scedíme, vložíme do čisté vody, osolíme a vaříme téměř doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme očištěné pokrájené papriky, nakrájená rajčata, fazole a necháme sevřít. Zalijeme vývarem z fazolí, přidáme bobkové listy, rajčatový protlak, opepříme a uvaříme doměkka. Ochutíme cukrem a podáváme s opečenou klobásou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat