600 g libového vepřového masa, 100 g suché fazolí, 100 g čočky, cibule, 2 stroužky česneku, pepř, mletá červená paprika, feferonka, 5 lžic kečupu, oregano, sůl, olej
Luštěniny uvaříme v neosolenej vodě. Vaříme je spolu proto, že než se fazole uvaří, čočka se mírně rozvařit a vytvoři zahušťující složku omáčky. Kym se luštěniny uvaří, připravíme si maso, nakrájíme ho na nudličky, připadne menší kostky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme prolisovaný česnek, koření, maso a sol. Zlehka popražime, zalijeme vývarem z luštěnin a dusíme doměkka. Přidáme luštěniny, přidáme kečup a znovu podusíme, aby fazole prošla masovou chutí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat