300 g bílých fazolí., 250 uzeného masa., 40 g masti., cibule., 2 stroužky česneku., 30 g hladké mouky., pepř., potlučené nové koření., koriandr., mletá červená paprika., 2 PL rajského protlaku., sůl
Fazole namočíme den předem do studené převařené vody. Na druhý den přidáme do fazolí uzené maso a uvaříme do měkka. V rozehřátém sádle osmažíme cibuli nasekanou nadrobno, přidáme rozetřený česnek, mouku a všechná koření. Nakonec přimícháme mletou červenou papriku a rajčatový protlak, zalijeme trochou vývaru z fazolí a povaříme. Přidáme k fazolím, promícháme, dosolíme a ještě krátce povaříme. Guláš musí být hustší. Uvařené uzené maso nakrájíme na plátky nebo nudličky. Podáváme s chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat