1,5 hrnku malých fazolí, 3-4 rajčata, 0,5 hrnku oleje, 2 stroužky česneku, 3 polévkové lžíce petržele, hrnek nakrájených špaget.
Fazole namočíme večer do vody, aby změkly. Druhý den je nejprve vaříme 5 minut a pak zcedíme. Poté vaříme 5 hrnků vody s rajčaty do změknutí. Na oleji necháme zpěnit česnek a petržel. Obojí přidáme do fazolí, zamícháme a přidáme nakrájené špagety. Dolijeme dostatečné množství vody na špagety a necháme vařit do změknutí špaget.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. září 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat