4 lžíce sádla, menší cibule, lžička mleté sladké papriky,
23 menší zelené papriky, 40 dkg mladých pýchavek, sůl, vývar z kostí nebo
voda, 1 dl kysané smetany, 1 - 2 lžíce hladké mouky
Na sádle osmažíme dorůžova
drobně nakrájenou cibuli, vmícháme sladkou mletou papriku, na nudličky
nakrájené papriky a dusíme. Potom přidáme sloupnuté nakrájené pýchavky,
osolíme , zalijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Nakonec přidáme kysanou
smetanu, v níž jsme rozmíchali hladkou mouku, a krátce podusíme. Podáváme s
pečivem nebo vařenými brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. května 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat