2,60 kg bůček,2 lžíce vegety,0,5 lžíce sanytr (rychlosůl), 0,5 lžičky soli, 0,5 litru vody
Bůčkové maso,pokud možné ne úplně libové nakrájíme na kostičky a dáme do tlakáče,přidáme vegetu, sůl, rychlosůl a vodu a vaříme 1 hodinu.Po uvaření naplníme kelímky např.od ramy a podobně,necháme vychladit a pak dáme do lednice. Můžeme taky dát do sklenic a zavařit,asi 45 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat