500 g mletého vepřového masa,150 g sýra (eidam, Primátor), lžička sójové omáčky,4 lžičky kořenící směsi Wu-Fen,70 g másla - Zlaté Hané,300 ml sladké smetany, 100 ml mléka, hladká mouka, sůl
Maso, sůl, vejce, strouhaný sýr a koření v misce dobře promícháme. Poté rozdělíme na čtyři části a vytvarujeme řízky. Tyto obalujeme v mouce. Tuk na pánvi rozpálíme a v něm řízky po obou stranách opečeme. Ihned zalejeme smetanou i mlékem, ochutíme sójovot/omáčkou a na mírném ohni za občasného zamíchání dusíme asi 20 minut. Holandský řízek se smetanou podáváme s dušenou rýží, nejlépe neloupanou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat