750 g telecí plece,2 středně velké cibule,50 g másla,200 ml sladké smetany,lžička sladké papriky, lžíce rajského protlaku,200 ml mléka,30 g hladké mouky,sůl
Na másle usmažíme drobně krájenou cibuli se lžičkou sladké papriky. Telecí plec omyjeme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibulové směsi. Osolíme podle vlastní chuti a na mírném ohni dusíme ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne na tuk, zaprášíme jej moukou a zalijeme mlékem. Přidáme lžíci rajského protlaku, smetanu a na mírném ohni opět povaříme.Telecí maso na smetaně podáváme s houskovými knedlíky, anebo vařenými brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat