1 kg předního hovězího masa,15 dkg slaniny,2 klobásy, větší cibule,2 skleničky naložené zeleniny Moravanky, půl červené kapie,půl žluté kapie,2 lžíce Worcesterové omáčky,lžíce plnotučné hořčice,2 kostky hovězího bujonu, olej, sůl, pepř, mouka na zahuštění
Na oleji orestujeme slaninu a cibuli nakrájené na kostičky. Pak přidáme maso nakrájené rovněž na kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opeříme a chvíli restujeme. Pak podlijeme vroucí vodou, v které jsme rozmíchali bujony, přidáme hořčici, worcester, kapie nakrájené na proužky a obě Moravanky i s nálevem (okurky z ní nakrájíme na kolečka a cibulky na půlky ).Dusíme doměkka a nakonec trochu zahustíme. Podáváme s rýží nebo s houskovým knedlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat