10 kg vepřového (plec, bůček)asi 30 dkg soli,15-20 dkg česneku, 15-20 dkg maďarské papriky (sladké) 2,5 dkg pálivé papriky (i víc, podle chuti) 4 dkg pepře,trošku celého kmínu, majoránka (nemusí být)
Maso nakrájíme na menší kostičky, za předpokladu, že jej pak už nemeleme,promícháme s kořením a uložíme od večera do rána někde do chladu.Střeva pořádně propláchneme a namočíme je do vody z česnekem. Necháme je chvíli postát. Plníme je pak masovou směsí, pověsíme na tyče aspoň přez noc aby vykapala případná voda a na druhý den vyudíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat