8 středně velkých tvrdých rajčat, 4 vejce, salátovou okurku, 150 ml majonézy,hlávkový salát, pažitka, sůl
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout. Rajčata nakrájíme asi na 0,5 cm plátky tak, že dole zůstanou nedokrojená, čímž se vytvoří vějíř. Do každého řezu vložíme střídavě plátek okurky, vejce a mírně osolíme. Celý vějířek položíme na listy hlávkového salátu a zdobíme proužkem majonézy, kterou silně posypeme nakrájenou pažitkou. Necháme vychladit.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat