500 g vykoštěného žebírka anebo vepřové kýty,3 velké cibule,50 g oleje,250 ml smetany na šlehání, lžička sójové omáčky,hladká mouka, sůl
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a pokud máme k dispozici větší pánev, můžeme na jedné její půlce zprudka orestovat na plátky krájenou cibuli a zároveň na druhé restujeme upravené maso. Poté přidáme smetanu na šlehání,sójovou omáčku a na mírném ohni dusíme doměkka.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
9. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat