500 g tvarohu,80 g krupicového cukru,50 g másla,4 lžíce mléka, 4 vejce,100 g polohrubé mouky,vanilinový cukr,máslo na vymazání pekáčku,sůl,ovocná omáčka
Změklé máslo vyšleháme s polovinou cukru a žloutky. Poté přidáme rozmíchaný tvaroh se špetkou soli a mouku spolu s mlékem. Vše zamícháme rychle a krátce tak, aby nedošlo k velkému snížení objemu hmoty. Hotovou hmotu ihned rozetřeme do máslem vymazaného pekáčku a upečeme ve vyhřáté troubě. Tvarohový nákyp podáváme horký, přelitý teplou ovocnou omáčkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat