250 g měkkého tvarohu,130 g polohrubé mouky,100 g másla nebo Zlaté Hané,60 g moučkového cukru,3 vejce,sáček vanilinového cukru,5 lžic cukru krupice,2 lžíce amarantové mouky
Z obou druhů mouky, másla, prosátého moučkového cukru a 1 žloutku krátce vypracujeme těsto. Toto necháme v chladu asi 3 hodiny odpočinout. Poté jej rozválíme a vytvarujeme do širší kulaté koláčové formy tak, abychom měli vyšší okraj. Takto upravené těsto upečeme ve vyhřáté troubě do světlerůžova. Mezitím vyšleháme tvaroh s vanilinovým cukrem a 2 žloutky v hladký krém.Tímto potřeme upečené těsto a na něj rozetřeme tuhý sníh z bílků i cukru krupice.Vše pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě asi 180 °C dokud sníh nezrůžoví.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. července 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat