200 g taveného smetanového sýra,100 g pomazánkového másla, 50 g eidamu,vejce uvařené natvrdo,5 lžic mléka, lžička plnotučné hořčice, 2 feferonky, sál
Změklé máslo utřeme s taveným sýrem a solí. Poté přidáme propasírované vejce a za postupného přidávání mléka vyšleháme. Sýr jemně nastrouháme, feferonky drobně nasekáme a spolu s hořčicí zamícháme do předešlé směsi. Ostrou sýrovou pomazánku podáváme natřenou na bílém pečivu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat