1 kg uzeného žebra, 0,5 kg brambor,větší cibule, stroužek česneku, 5 kuliček zeleného pepře, 5 kuliček nového koření,2 bobkové listy, drcený kmín, hrst sušených hub (namočených asi 20 minut),0,5 kg krájeného kyselého zelí, sůl, polévkové koření maggi, vegeta dle chuti
Maso z uvařených žeber nakrájíme a dáme zpět do vývaru. Brambory nakrájené na kostky, zeleninu a koření uvaříme a smícháme s vývarem a nakrájeným masem a vše uvedeme do varu. Do vzniklého základu přidáme krájené zelí, polévkové koření a dle chuti vegetu, vše můžeme zjemnit trochou slunečnicového oleje.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat