kostka kvasnic (droždí), 2 až 3 lžíce strouhanky, cibule, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mleté zeleniny v soli nebo mražené zeleniny,kytičku zelené petrželky nebo pažitky
Do hrnce nalejeme tak dvě lžíce oleje a přidáme jednu nakrájenou cibuli a chvíli ji osmahneme. Pak přidáme kostku rozmělněných kvasnic, až se v hrnci rozpustí, a přidám 2 až 3 lžíce strouhanky a zalejeme vodou. Přidáme zeleninu v soli nebo mraženou a necháme 15 minut vařit. Nakonec přidáme zelenou petrželku nebo pažitku a podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat