8 větších rajčat, 200 g jakéhokoli vařeného nebo pečeného masa, 100 g mraženého hrášku, 4 lžíce strouhanky, vejce, špetka muškátového oříšku, 2 lžíce nasekané petrželové natě, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Z omytých rajčat seřízneme vršky, dužinu vydlabeme lžičkou a jemně ji pokrájíme. Smícháme ji s pomletým masem, hráškem, rozšlehaným vejcem, petrželkou, zahustíme strouhankou, okořeníme muškátovým oříškem, mírně osolíme, opepříme a směsí naplníme vydlabané vnitřky rajčat. Přiklopíme je seříznutými vršky, vložíme do nízké mísy remosky vymazané máslem a pečeme asi 20 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat