400 g rybího filé, 400 g předem uvařené brokolice (nebo květáku, cukety či jiné zeleniny), 4 velká rajčata, cibule, citron, 100 g tvrdého strouhaného sýra, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje,50 g másla, sůl, pepř
V nízké míse remosky rozehřejeme olej, vložíme pokrájenou cibuli a necháme ji podusit. Pak vložíme plátky filé, nepatrně předem pokapané citronovou šťávou, mírně osolené, opepřené, zakryjeme povařenou zeleninou, přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, opět trochu osolíme, opepříme a na 10 minut zakryjeme horkým víkem. Po této době posypeme směs sýrem, poklademe kousky másla a pečeme dál, dokud se sýr nezačne roztěkat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat