400 g těstovin (špagety, vřetýnka apod.), 250 g jakéhokoli vařeného nebo pečeného masa (umletého), velká mrkev,kousek celeru, cibule, lžička oregana (nebo majoránky), 100 ml vývaru (i z kostky), 100 g tvrdého strouhaného sýra,2 lžíce oleje, sůl, pepř
Na oleji zpěníme v hluboké míse remosky drobně nakrájenou cibuli.Přidáme nastrouhanou mrkev a celer, osolíme, opepříme a necháme osmahnout. Vmícháme mleté maso, necháme orestovat, pak podlijeme vše nepatrně vývarem, ochutíme oreganem nebo majoránkou a podusíme doměkka. Nakonec přidáme uvařené, scezené těstoviny, promícháme a zakryté víkem necháme prohřát. Podáváme sypané strouhaným sýrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat