zbylá bramborová kaše od oběda, větší pórek, 100 g tvrdého sýra, strouhanka na posypání, máslo na vymazání mísy, 30 g másla, sůl
Bramborovou kaši smícháme s omytým, jemně pokrájeným pórkem,nastrouhaným sýrem, podle chuti osolíme a dáme do máslem vymazané nízké mísy remosky, posypeme strouhankou, zakapeme rozpuštěným máslem a zapečeme, dokud povrch nezačne zlátnout.Podáváme s různě upravenou zeleninou či čerstvým zeleninovým salátem. Můžeme podávat také jako přílohu k ohřátým párkům nebo plátkům uzeného masa.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Zapečená bramborová kaše v remosce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat