4 velké papriky, 200 g uvařené rýže, 150 g konzervovaného tuňáka v přírodním nálevu, lžíce kaparů (není podmínkou), větší cibule, 100 ml vývaru (i z kostky), vejce, hrst petrželky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Předem uvařenou rýži smícháme s rozdrobeným tuňákem, nasekanou petrželkou, kapary, vejcem, nepatrně osolíme, opepříme a směsí naplníme omyté papriky, které předem zbavíme stopek a jader. Na oleji v nízké míse remosky zpěníme pokrájenou cibuli, na ni poklademe plněné papriky, podlijeme vývarem a podusíme je doměkka. Papriky by měly být křupavé, nikoli rozvařené.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat