450 g mraženého špenátu, 250 g jakéhokoli vařeného nebo pečeného masa, cibule, 2 bílky, 50 ml mléka, 2 stroužky česneku, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Rozmrazený špenát zalijeme mlékem, přidáme prolisovaný česnek,sůl, pepř a povaříme do zhoustnutí. Z bílků umícháme tuhý sníh,který vmícháme do špenátu. Na dno máslem vymazané nízké mísy remosky dáme poloviční množství špenátové směsi, nadrobno nakrájené maso a zakryjeme zbývajícím špenátem. Pečeme asi 40 minut. Podáváme s opečenými bramborami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat