400 g uvařeného nebo pečeného vykostěného drůbežího masa,2 vejce, 2 vrchovaté lžíce tvrdého strouhaného sýra,2 lžíce nasekané petrželky, 2 krajíce chleba, trochu mléka,strouhanka na obalení, olej podle potřeby, sůl, pepř
Rozdrobený chleba smočíme na chvíli v trošce mléka. Drůbeží maso mezitím pomeleme nebo velice jemně pokrájíme. Přidáme k němu vejce, sýr, zelenou nať a rozdrobený chleba smočený v mléce,mírně vše osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Ze směsi tvoříme placičky, které obalíme ve strouhance a klademe do nízké mísy remosky s rozehřátým olejem. Opečeme je po obou stranách a hotové pokládáme na papírový ubrousek, aby se zbavily přebytečného tuku. Podáváme s různě upravenými bramborami, s ochucenou majonézou nebo kečupem a se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat