2 pórky, 3 brambory, kostka masoxu,sůl, 6 lžic oleje, 15 dkg tvrdého sýra,1,5 litru vody, 0,5 I trvanlivého mléka, zelené natě (pažitka, petrželová nať, celerová nať, libeček), 3 rohlíky
Rohlíky nakrájím na kolečka silná asi 1 cm a opeču na suchém plechu v troubě. Do hrnce dáme 6 lžic oleje, na kterém podusíme na kolečka nakrájený pórek a na kostičky nakrájené brambory; osolíme, zalijeme vodou a přidáme masox (je také možné dát 1,5 I vývaru). Krátce povaříme a přidáme 0,5 I mléka. Před podáním přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, zelené koření.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat