400 g uvařeného nebo pečeného vykostěného drůbežího masa, 400 g uvařené brokolice (nebo květáku), 4 větší uvařené brambory, 2 jarní cibulky, 2 vejce, 200 ml smetany, trochu strouhaného muškátového oříšku (či jiné koření podle chuti), 100 g tvrdého strouhaného sýra, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Drůbeží maso a brambory pokrájené na kostky, jarní cibulku na kolečka a uvařenou brokolici či květák rozebraný na růžičky promícháme se smetanou smíchanou s dvěma rozšlehanými žloutky,sýrem, kořením, trochou soli a pepře. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků a celou směs dáme do máslem vymazané hluboké mísy remosky a pečeme dorůžova.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat