tvrdý chléb, kořenová zelenina, masox,cibule, sůl, kmín, kousek uzeniny (všude libovou), vejce, troška rostlinného másla,trocha smetany, hrstka čerstvých nebo namočených sušených hub, petrželka,česnek
V jedné nádobě krátce povaříme trochu nakrájeného ztvrdlého chleba, rychle odstavíme.V polévkovém hrnci vaříme nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli, přidáme masox, kmín, sůl, hlavně houby, ty se vaří nejdéle. Je-li vše měkké, propasíruji do polévky tolik vařeného chleba, aby polévka byla zahuštěná tak, jak máme rádi, ale aby nebyla nakyslá, to je třeba hlídat, přidávat chleba po menších částech. Nakonec vložíme na kolečka nakrájený párek či jinou uzeninu, prohřejeme, přidáme trochu smetany, kousíček rostlinného másla, petrželku, rozetřený česnek a polévkové koření.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat