1 kg hovězího masa, 1 kg vepřového masa (prorostlý bůček), 7 celerových listů,15 petrželových listů, palice česneku,2 cibule, 10 nových koření, 10 celých pepřů, sůl, 2 mrkve, sáček širokých nudlí,zelená petrželka, 2 feferonky
Vše kromě nudlí dáme vařit do velkého (5 až 7 I) kastrolu. Po změknutí masa polévku slijeme, maso nakrájíme na kostičky a dáme zpět do polévky. Můžeme nakrájet i mrkev. Nudle uvaříme zvlášť, scedíme je a také je dáme do polévky. Podle chuti dosolíme,můžeme přidat polévkové koření a nasypeme nakrájenou petrželku. Pokud je dobře udělaná, stojí v ní šufánek (naběračka).
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat