1 kg uzených žeber (kostí), 50 až 100 g sójových kostek nebo sójového granulátu,3 dl kečupu, 3 dl mléka, 2 lžíce hladké mouky, velká cibule, celý pepř, bobkový list, majoránka, sladká paprika, pálivá paprika, sůl
Uzená žebra uvaříme v cca 2 a 1/2 I vody s několika kuličkami pepře, bobkovým listem a jednou velkou cibulí. Maso obereme z kostí, pokrájíme na drobné kousky a nasypeme zpět do přecezeného vývaru (množství dle uvážení, není potřeba použít všechno). Přidáme sladkou a pálivou papriku, kečup, majoránku a sójové kostky (drť) a vaříme dle návodu na obalu cca 20 minut. Na závěr polévku zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v mléce a krátce povaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat