3 I vody, sůl, zelenina dle období, máslová jíška, vejce, trochu soli, polohrubá mouka, hovězí konzerva, vegeta
Do 31 vody dáme vařit zeleninu. Když je měkká, dáme do polévky jíšku, kterou jsme mezitím udělali (raději trochu tmavší).Potom uděláme hodně malé noky, které vykrajujeme do zasmažené polévky.Nakonec dáme hovězí konzervu. Máme-li zelenou petrželku, přidáme ji nakonec.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
25. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat