Zeleninu necháme spařit v horké vodě cca pět
minut. Mezitím si na másle osmahneme cibuli s česnekem. K cibuli s česnekem
přidáme zeleninu, sůl, papriku a dusíme do měkka. Když nám zelenina změkne, tak
přilijeme smetanu a na kousky nadrobenou nivu. Dusíme tak dlouho, dokud se niva
nerozpustí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat