Kdo bude mít plátky, tak naklepat, jelikož já měla kousky, tak jsem s nima nic
nedělala. Do misky se dá maso, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s
malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a
česneku. Takhle naložené masíčko se nechá přes noc naložené. Druhý den se
zprudka opeče, poté se podlije a dá se do trouby péct, prvně zakryté a potom se
to nechá opéct.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
6. června 2012
Maso v hořčici
maso (jedno jaké, plátky, kousky.. ), troška
oleje, 0,5 kelímku kremžské hořčice (malé) , 2 velké cibule, palička česneku, sůl, pepř
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat