1 kg paprik,
1 kg rajčat, 3 velké cibule, paličku
česneku, 0,5 balení Deko-
kořenící přípravek sypký k nakládání okurek a zeleniny, 5-7 feferonek, 1 kg pečeného umletého masa (my
dáváme bůček)
Všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku a povaříme asi 1,5 hodiny aby se
odpařila voda. Pak přidáme upečené ( před pečením moc nesolit) a umleté
maso a ješte trochu povaříme. Dáme trochu vychladnout a plníme do malých
skleniček (nejlepší jsou od dět. přesnídávek se šroubovacím uzávěrem, nebo od
tatarky apod.) A sterilizujeme tak 10-15 min.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat