Pstruha
vykostíme, stáhneme kůži tak, aby nám zůstala čistá filátka, která osolíme,
která osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, zalijeme bílým vínem, a necháme 6-8
minut odležet. Filátka vyjmeme, základ zahustíme moučným máslem a přidáme
smetanu, dobře povaříme, dochutíme a jemně přecedíme na uvařená filátka.
Podáváme s noky nebo s různě upravenou rýží (žampiónová, šunková...).
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat