250 g. měkkého tvarohu, 250 g.
moučkového cukru /lze i krystal. když dojde moučka/ , 200 g tuku Hera, 3-4 celá
vejce, prášek do pečiva, 250 g hladké mouky, jablka (čím víc tím líp, klidně
6-8 větších kousků), vanilk. cukr, skořice (nebo skořic. cukr)
Nastrouháme si na plátky jablka. Tvaroh utřeme s cukrem, tukem a vejci, vmícháme
mouku s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný
plech (nebo klidně peč. papír, jak je kdo zvyklý). Poklademe nastrouhaná jablka,
posypeme cukrem a skořicí. Ve vyhřáté troubě ("střední", 160-175°)
pečeme tak 35-40 minut (asi je třeba vyzkoušet, aby těsto nebylo ani nedopečené,
ale ani vysušené.
Pozn.: Lze poklást i jiným ovocem a třeba posypat drobenkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat