Pudinkový
prášek a vajíčka důkladně vyšľaháme (doporučuje se el. šlehačem). Za stálého
míchání přidáváme olej, práškový a vanilkový cukr a prášek do pečiva. Hrozinky
obalíme v hrubé mouce a vmícháme do hmoty. Bábovkovou formu vymastíme a posypeme
hrubou moukou. Vlejeme těsto a v dobře vyhřáté troubě pečeme asi 40 minut. Upečenou bábovku necháme vychladnout a až potom ju vyklopíme na pracovní desku.
Povrch potřeme horkou rozvařenou marmeládou a polejeme čokoládovou polevou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. června 2012
Bábovka z pudinkového prášku
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat