Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka. Během
této doby stihneme připravit jednoduchou, přitom pikantní omáčku na
špagety.Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a smažíme dozlatova na másle. Ke
slanině přidáme nivu, rozdrobenou na kousky a přilijeme smetanu. Mícháme za
mírné teploty, dokud se sýr ve smetaně nerozpustí. Omáčku pak opepříme. Solit
nemusíme, niva je dostatečně slaná. Uvařené špagety scedíme, rozdělíme na talíře
a polijeme omáčkou. Výbornou chuť celému pokrmu dodají nadrobno rozkrájená
rajčata a pórek, který navrch nasypeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat