Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě
horké prolisujeme. Sýry si nastrouháme. Přidáme k nim mouku, vejce, sůl,
koření. Takto připravenou směs rychle zpracujeme v těsto, vyválíme z něj
válečky silné jako prst a dlouhé asi 3 cm a postupně zavaříme do vařící osolené
vody. Jakmile vyplavou na povrch, vyjmeme je a vložíme do máslem vymaštěné
misky, promastíme máslem, posypeme sýry podle chuti a velmi krátce zapečeme. Bramborové noky podáváme s rajčatovou nebo s
masovou omáčkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat