Hermelíny vyjmeme z alobalu, ale ten
nevyhazujeme. Sýry podélně rozkrojíme. Lžičkou z nich vydlabeme vnitřky a
necháme z nich pouze kůrku s tenkou vrstvou měkkého vnitřku. Vydlabané středy
spolu s nivou nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Ořechy s česnekem
přidáme k nastrouhaným sýrům a rukou z vypracujeme hladkou ale hustou náplň.
Rozdělíme ji na 6 stejných dílů. Ty dáme do "misek" z hermelínů,
urovnáme, slepíme půlky k sobě a opět zabalíme do alobalu. Takto připravené sýry
necháme asi týden uležet. Pak je krájíme na klínky a servírujeme podle libosti.
Nejlepší jsou k vínu nebo pivu.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat