Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Podle
potřeby jej nařízneme, abychom získali větší plát masa.Plátky jemně naklepeme,
osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Pak poklademe plátkem šunky, hermelínem,
nivou a mandlemi. Stočíme do závitků, spíchneme jehlou a poprášíme oreganem. Na
pánvi rozehřejeme trochu másla a závitky ze všech stran restujeme. Pak je
podusíme. Výpek zaprášíme moukou. Přidáme máslo, dijonskou hořčici a oregáno
podle potřeby a chuti. Nakonec zalijeme smetanou. Hotové závitky podáváme s
těstovinami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat