1500
g vepřových žeber, sůl ,svazek mladých cibulek ,mrkev, petržel,
0,5 celeru ,6 lžic oleje ,30-50 g cukru krupice ,bobkový list ,10 zrnek nového koření
Očištěnou kořenovou zeleninu a nať cibule nakrájíme, dáme do kastrolu, zalijeme
olejem, posypeme cukrem a promačkáme. Nasekaná vepřová žebra omyjeme, osušíme a
přidáme k zelenině. Cibulky očistíme, podélně rozkrojíme a přidáme k masu.
Zeleninou pokryjeme maso, nádobu přikryjeme a necháme den v chladu odležet.
Před grilováním maso a cibulky vyjmeme z marinády, maso osolíme a na rozpáleném
grilu pečeme z obou stran do zlatova, cibulku jen krátce.Během grilování
potíráme olejem z marinády. Podáváme s kyselým zelím nebo kysaným zelím,
bramborami či chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
7. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat