Porce
ryby zprudka opečeme na oleji a podlijeme vínem. Dusíme je za občasného
podlévání rozpuštěným máslem. Osolíme, opepříme, posypeme perníkem, ořechy a
smícháme s nakrájenou kořenovou zeleninou, předem podušenou na kousku másla a
podlitou trochou vody. Když jsou porce měkké, pokapeme je ještě citrónovou
šťávou a na talíři posypeme rozsekanou petrželkou. Podáváme s brambory.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
5. června 2012
Labský kapr
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat