Lilky omyjeme a podélně nakrájíme na plátky
silné asi 1 cm .
Osolíme je a necháme čtvrt hodiny rozležet. Poté je omyjeme pod tekoucí vodou. Česnek
oloupeme, žampiony očistíme a spolu s česnekem jemně posekáme a osmahneme na 2
lžících olivového oleje. Přidáme bylinky (šalvěj, rozmarýn, tymián) a opepříme.
Plátky lilků potřeme olejem a asi 8 minut opékáme po obou stranách. Pak je
obložíme nivou a ochucenými žampiony. Plátky pevně svineme a sepneme párátky. Lilkové
závitky ihned podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. června 2012
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat