250 g žlutého hrachu, 7 dl vody, 1/4 lžičky sušené saturejky, 2 stroužky česneku, 1 12% smetana, sůl
Hrách uvaříme ve vodě se saturejkou do měkka (v tlakovém hrnci asi 20 min. - vařte ve velkém hrnci, aby se hrách nedostal do pojistného ventilu). Do takto uvařeného hrachu přimícháme smetanu, přidáme rozmačkaný česnek a podle chuti osolíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
3. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat