porce zelené fazolky, porce koprová omáčka, porce brambory, 2 vejce, dle chuti sůl
Dáme vařit brambory. Zelené fazolky vložíme na chvilku do horké trochu osolené vody. Můžeme použít mražené nebo i čerstvé. Záleží na tom co máte doma či co máte rádi. Připravíme koprovou omáčku dle receptu, který máte rádi a nebo se dá použít již hotová koprová omáčka z pytlíku. Uděláme 2 volská oka z vajec.A můžeme servírovat. :-) Na talíř dáme oloupané brambory, okapané zelené fazolky, přelijeme koprovou omáčkou a přidáme volská oka.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
4. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat